Välkommen till Frisper

Relaterade dokument

Om Frisper

Frisper är en digital tjänst som har för avsikt att hjälpa både företag, privatpersoner och föreningar i frågor kring träning och friskvård.

Låt oss berätta hur, ur tre olika fokusområden.

Logga in

Oavsett vilken roll du har så behöver du rimligtvis börja med att logga in. Det finns flera vägar att logga in, antingen via Freja, BankID eller med epost och lösenord. Om du har registrerat dig själv så känner du till dina uppgifter. Om det är någon annan som har registrerat dig så behöver du veta huruvida du har fått ett lösenord eller inte. Om du har ett lösenord så loggar du in med det i kombination med din (företags)-epostadress.

Annars är antagligen ditt personnummer installerat och då fungerar de andra inloggningsmetoderna.

Du loggar in här.

Kortfattad introduktionsvideo

Företag

Som chef har du ett ansvar för din personals fysiska och mentala hälsa. Företag försöker i regel göra olika insatser på olika sätt för att främja personalens hälsa, t.ex. genom friskvårdstid, friskvårdsbidrag och olika aktiviteter. Vi försöker bland annat hjälpa arbetsgivaren med att få en bättre överblick på hur olika satsningar faller ut, som t.ex. kan användas vid hälsorapporter eller granskningar av arbetsmiljöverket.

Enklare att rapportera

Vi försöker göra det enklare för dig som chef att både mäta och redovisa svar samt kunna få vissa indikationer på hur friskvårdsbidrag och utövande kombineras.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Privatperson

Vi vet att det finns många appar!

Läs vidare här om några goda argument.

Vem kan se vad jag lägger in?

Läs mer om vad din arbetsgivare kan se.

Föreningar

Vi är inte igång än med vårt format till föreningar, men det kommer inom kort.

Ambitionen är att knyta ihop verksamheterna med varandra. Kan föreningar nå ut till fler medlemmar? Få bättre statistik? Kan personer och föreningar använda samma registrerade aktivitet till två olika saker? Allt det här vill vi säga ja till.

Kontakta oss om du vill veta mer.